-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımız Sayın Osman Aslan CANBABA, S.S. Kulaca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ziyarette bulundu.Kaymakamımız Sayın Osman Aslan CANBABA, S.S. Kulaca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ziyarette bulundu.

On bir ayın Sultanı Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu günlerde, Müslümanlar olarak hep birlikte sevinç ve mutlulukla Kadir Gecesi'ni idrak etmekteyiz. Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlı olan bir gece olarak kabul edilir. Yüce Allah'ın rahmeti ve mağfireti bu gecede bol bol tecelli eder. Dualarımızın ve tövbelerimizin kabul olduğu bu mübarek gecede, Rabbimizin lütfunu ve inayetini bolca hissetmeyi diliyoruz.

Kadir Gecesi, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için büyük bir fırsattır. Aynı zamanda kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için önemli bir gece olarak görülür. Bu gece, bizlere birçok hayır ve bereketi içinde barındırır. Her birimiz bu özel geceyi en iyi şekilde değerlendirmeli ve Kadir Gecesi'nin hikmet ve güzelliklerini yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin Aziz milletimize, İslam aleme ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.

Kemal Duru

#KadirGecesi #RamazanAyıSonu #Bereket #Dualarımız #Mübarekgünler