-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımız Sayın Osman Aslan CANBABA, S.S. Kulaca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ziyarette bulundu.Kaymakamımız Sayın Osman Aslan CANBABA, S.S. Kulaca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ziyarette bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Kaymakamlık Makamında "Makam Devri" gerçekleştirildi. Şehit Filiz Koçak İlkokulu 4/A öğrencisi Musab Etka DOĞAN temsili olarak Kaymakamlık Makamına oturdu. Öğrencimiz, bu fırsatı sağlayan yetkililere teşekkür ederek, "Bu makama seçilmekten büyük bir gurur duyuyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyorum. Büyük bir lider olan Atatürk, geleceği küçük kalplere emanet eden bir önderdir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun" dedi. Kaymakam Zafer Engin ise yaptığı konuşmada, "Bugünün çocukları yarının yöneticileri olacaklardır" diyerek, Musab Etka DOĞAN ve tüm çocukların bayramını kutladı. Makam devri törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, Şube Müdürü Murat Özbek ve Şehit Filiz Koçak İlkokulu Müdürü Metin Ateş ile Öğrencimizin annesi de katıldı.

#23Nisan #UlusalEgemenlik #ÇocukBayramı #MakamDevri #Gazetecilik5n1k Genç öğrenci Musab Etka DOĞAN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında "Makam Devri" gerçekleştirildiği Kaymakamlık Makamına temsili olarak oturdu. Öğrenci, bu fırsatı sağlayan yetkililere teşekkür ederek, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıdığını belirtti. Kaymakam Zafer Engin ise çocukların geleceğin yöneticileri olduğunu vurguladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Kaymakam Engin, törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, Şube Müdürü Murat Özbek ve Şehit Filiz Koçak İlkokulu Müdürü Metin Ateş ile öğrencinin annesinin katıldığını belirtti.

#23Nisan #UlusalEgemenlik #ÇocukBayramı #MakamDevri #Gazetecilik5n1k