-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Osman Türk'ün Devlethan Köyü ZiyaretiKaymakam Osman Türk'ün Devlethan Köyü Ziyareti

Sandıklı Belediyesi, 25 Eylül Eczacılık Günü dolayısıyla ilçede bulunan eczacılara yönelik anlamlı bir ziyarette bulundu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu ziyaret, eczacıların emeklerinin takdir edildiği bir etkinlik olma özelliği taşıdı.

Ziyaret sırasında eczacılara, sağlık sektöründeki özverili çalışmaları için teşekkür edildi. Eczacılık Günü dolayısıyla gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte, eczacıların rolü ve önemine vurgu yapıldı. Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, yaptığı açıklamada, “Eczacılarımız sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarındandır. Verdikleri hizmetler dolayısıyla tüm eczacılarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eczacılık Günü’nün kutlanması, yerel yönetimlerin meslek gruplarına yönelik destek ve takdir ifadeleri açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Sandıklı Belediyesi’nin eczacılara yaptığı bu ziyaret, sağlık sektöründe çalışanların motivasyonunu artırmak ve mesleklerine duyulan saygıyı pekiştirmek amacı taşımaktadır.