-

Gözden kaçırmayın

Dünya Çevre Sağlığı Günü’nde Sıfır Atık Projesi BaşarılarıDünya Çevre Sağlığı Günü’nde Sıfır Atık Projesi Başarıları

Ankara'da 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Sorumluları toplantısı, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya, 176 istasyon sorumlusunun yanı sıra Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Adem Kucur ve 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği görevini yürüten Doç. Dr. Burak Bekgöz de katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Uzm. Dr. Kurtcebe, acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin sürdürülebilirliği ve etkinliğinin toplum sağlığı açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. “Vatandaşlarımıza sunulan acil sağlık hizmetlerinde kalitenin sürdürülebilirliği ve etkinliği bizim önceliğimizdir. 112 Acil ekiplerimizin hızlı ve etkili müdahaleleri ile her an halkımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, 2024 yılı ilk 8 ayındaki hizmet sunumu detaylı bir şekilde değerlendirildi. İstasyonlarda karşılaşılan mevcut sorunlar ele alınarak, bu sorunlara yönelik çözüm önerileri tartışıldı.

Bu toplantı sayesinde, acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması hedeflenirken, istasyon sorumlularının görüşleriyle hizmet sunumunda yaşanan sorunların giderilmesi amaçlanıyor.