-

Gözden kaçırmayın

Su Hattı Çalışmaları Devam EdiyorSu Hattı Çalışmaları Devam Ediyor

İnceleme Ziyareti

Milletvekili Ali Özkaya, ilçede başlayan doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar, bölgedeki doğalgaz alt yapısının güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştiriliyor.

Yüzde 80 Altyapı Tamamlandı

İlçede sürdürülen doğalgaz altyapı çalışmaları sayesinde, alt yapının yüzde 80’i tamamlanmış durumda. Geri kalan kısmın önümüzdeki yıl içinde tamamlanması planlanıyor. İlçe merkezinde doğalgaz ihtiyacının yüzde 100’e yakın bir oranda karşılanması hedefleniyor.

Devlet Desteği ile Gelişiyor

Doğalgaz altyapı çalışmaları, bir devlet projesi olarak gerçekleştiriliyor. Çalışmaların hayata geçirilmesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ile AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin ve İlçe Başkanı Cahit Gürten’in katkıları büyük rol oynadı.

Teşekkür Mesajı

Milletvekili Özkaya, projeye sağladıkları desteklerden dolayı tüm adı geçen şahıslara sonsuz teşekkürlerini iletti. Altyapı çalışmaları ile ilçe halkının doğalgaz ihtiyacının güvence altına alınması planlanıyor.