Gözden kaçırmayın

YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI.YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI.

Başkan Kasap her şey Karacaören için
Afyonkarahisar’ın Çay İlçesine bağlı, Karamık Karacaören belediye Başkanı Üzeyir Kasap, seçim döneminden bu zamana kadar Karacaören için önemli hizmetlerde bulunmaya devam ediyor.
 
Geçtiğimiz günlerde 21 Eylül tarihinde Karacaören civarlarında trafik kazasında bir akrabasını kaybeden, Fatih Öztopbaş isimli vatandaş trafik kazasında kaybettiği akrabasının cenazesini Yozgat’a götürmesi için yardımcı olan belediye başkanı Kasap’a CİMER üzerinden teşekkür etti. Başkan K asap bu konu ve kasaba içerisinde, diğer yaptığı işler ile alakalı olarak, şu ifadelere yer verdi;
 
“ Biz 31 Mart 2024 tarihi sonrasında görevi devir aldığımızdan bu yana hakikaten kayda değer önemli hizmetlerde bulunduk. Amacımız tamamen hizmet odaklı ve vatandaş odaklı çalışmalara imza atmak. Bizler son bir ay içerisinde, yine kasabamıza önemli ve güzel hizmetlerde bulunduk öncelikle ne iş yaparsak yapalım işe başlamadan mutlaka o iş için bir kurban kesiyoruz.
 
Kasabamız içerisinde yer alan çiçek sokakta kilitli parke ve bordür çalışmaları yaptık. Bu sokağımızı çok şükür toz ve çamurdan kurtardık. Yine Sultandağı sokakta içme suyu şebekesi ve kanalizasyon çalışmakları yaptık. Yine çay yolu caddesinde 1500 metrelik bir mesafede kanalizasyon çalışmaları yaptık. Her cuma kasabamızda, kademede bulunan belediyemize ait olan ve vatandaşlarımızın hizmetinde kullandığımız, araçlarının rutin bakımları ve eksikleri yapılıyor.
 
Yine belediye işçilerimiz tarafından, tarafından kasaba meydanı ve ana caddeler temizliği yapılarak yıkanıyor her cuma etraf ve civar köylere de kepçe otobüs ve cenaze nakil hizmetleri ve itfaiye hizmetleri hiç aksatılmadan destek veriliyor. Ayrıca kasabanın önemli ihtiyaçları arasında olan içme suyu çözülmek üzere iller bankası kanalı ile protokolümüzü yaptık, imzalandı önümüzdeki günlerde içme suyu şebekesi değişecek. Ek olarak 1500 er tonluk iki adet su depoları yapılacak depolar kullanıma açıldığında inşallah kasabamızın su sıkıntısı kalmayacak.
 
Kasabada cenaze olduğu zaman, mezar işlemleri belediyemiz tarafından tamamen ücretsiz bir şekilde hazırlanıyor, cenaze aracımız ile ücretsiz defin işlemleri, yaşlı yürüyemeyenler için otobüs hizmetlerimizi mezarlığa kadar servis hizmeti sunuyoruz.  Yine cenaze evine masa, sandalye taziye çadırı gibi önemli ihtiyaçları cenaze sahibinin isteğine göre yapıyoruz.
Karacaoren kasabamızda, Kasaba içerisinde bulunan camiler ve okullarımızın her türlü temizlik bakım ve ihtiyaçları konusunda yanlarındayız.  Ayrıca kasaba içerisinde düzensiz hiç bir yolumuz kalmayacak açılması gereken yollarımızı açacağız. Yine kasabamızda bulunan yaşlılarımızı evinde ziyaret ederek, ekmeğini, ilacını, kısaca ihtiyaçlarını temin ediyoruz.
 
Bu hizmet te yine belediyemizin önemli bir hizmeti yaşlılarımız verdiğimiz bu hizmetten gayet memnun.  Öte yandan farklı şehirlerden kasabamıza gelen misafirlerimizi mesire alanımızda misafir ederek,  ağırlıyor, misafirlerimizi kasabamızdan memnun bir şekilde ayrılmasını sağlıyoruz. Kasabamıza gelen misafirlerimiz bizim başımızın tacıdır. Yine Beldemiz başta olmak üzere Karamık gölü ve etrafındaki tüm yangınlara 112 nin çağrısı üzerine anında Karacaoren belediyesi olarak, personelimiz ile, hız kesmeden müdahale yapıyoruz. Hedefimiz Kasabamız içerisinde alt yapısı eksik yolu bozuk hiçbir mahalle ve sokağımız kalmayacak.
Yani biz Karacaoren belediyesi olarak, ekip ruhuyla çok büyük hizmetlere imza atıyoruz bu nedenle bana ve ekibimize kasaba halkımız sürekli teşekkür ediyor. Çünkü neden biz hizmetlerimizi tamamen insan odaklı ve memnuniyet odaklı yapıyoruz. Yine Kasabamızda bulunan özürlü ve engelli kardeşlerimize engelli kasabamız etrafında bulunan 12 köy dahil hayırseverlerimiz vasıtası ile onlara engelli aracı ve her türlü ihtiyaçları konusunda destek oluyoruz.
 
Yine kasabamız içerisinde eğitim gören yavrularımız ve evlatlarımızın eğitim ihtiyaçları konusunda elimizden geleni yapıyoruz onların eğitim seviyelerini yükseltmek ve geleceğe yönelik vatana ve millete hayırlı bir evlat olmalarını sağlamak bizim asli görevlerimiz arasında. Ben bu vesile ile bize kendimizi ifade etme fırsatı sunduğunuz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.