Gözden kaçırmayın

Güdül'de Antep Fıstığı Üretimini Artırmaya Yönelik Önemli Bir Proje GerçekleştirildiGüdül'de Antep Fıstığı Üretimini Artırmaya Yönelik Önemli Bir Proje Gerçekleştirildi

Başkan Aynacı'ya “Yılın En Başarılı ilçe Belediye Başkanı” ödülü


KAMU-DER (Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği) tarafından her yıl Türkiye genelinde düzenlenen "En Başarılı ilçe Belediye Başkanları" ödüllerinde Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, ilçe belediyeleri arasında yılın en başarılı belediye başkanı seçildi. 

Yarışma, Türkiye'nin dört bir yanındaki belediye başkanlarının hizmet, yönetim ve projelerindeki başarı değerlendirmeleri amacıyla düzenlendi. KAMU-DER'in kapsamlı incelemeleri sonucunda, bu yıl Bolvadin Belediyesi'nin diğer ilçe belediyelerinin çalışmalarından sıyrılarak dikkat çekti. Belediye Başkanı Derviş Aynacı, özellikle sosyal belediyecilik anlayışı, altyapı projeleri, kültürel ve sportif etkinlikler gibi alanlardaki başarılı çalışmalarıyla öne çıktı.

MHP'Lİ İSİMLER TÖRENDE YER ALDI
Ödül töreninde, Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Bolvadin MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Koyuncu ve Bolgisan Genel Müdürü Fevzi Karagöz, Başkan Derviş Aynacı'ya eşlik etti.


“HİZMETLERİMİZİN KARŞILIK BULMASI BİZİ MUTLU EDİYOR”

Başkan Derviş Aynacı, aldığı ödül hakkında yaptığı açıklamada, üretken belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdikleri projelerin halk nezdinde karşılık bulmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Aynacı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda çığır açan projelere imza atmaya devam ediyoruz. KAMU-DER’in bizi yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçmesi büyük bir onur” diye konuştu.

AYNACI; “ÖDÜLÜ BİZE DESTEK VEREN HEMŞERİLERİMİZ ADINA ALIYORUM”
 Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, “Bu ödülü bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Bolvadin’de yaşayan hemşerilerimiz adına aldık. Bolvadin’imiz için, çocuklarımızın geleceği için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu gururu yaşamamızda büyük özveri gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma ve ödüle layık gören Kamu-Der kurucu Genel Başkanı Cevdet Baştuğ’a, KAMU-DER Yönetimine ve bize her daim destek olan MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak beye sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Program ödül alan kişi ve kurumlara ödül takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.