-

Gözden kaçırmayın

İstanbul'da Van Kültür Buluşmaları Düzenlendiİstanbul'da Van Kültür Buluşmaları Düzenlendi

Ankara Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök’ün kızı Ayşenur Gök, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Kazanın ardından, Ayşenur Gök’ün sağlık durumu hakkında bilgi almak üzere, Ankara’nın önde gelen siyasileri hastaneye koştu.

Kaza Sonrası Hastane Ziyareti AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, grup başkan vekilleri, genel başkan yardımcıları ve diğer milletvekilleri hastaneye gelerek Ayşenur Gök ve ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, yetkililerden Ayşenur’un sağlık durumu hakkında bilgi alındı.

Şifa Dilekleri Jülide Sarıeroğlu, Ayşenur Gök’e yönelik geçmiş olsun dileklerini iletirken, kazadan dolayı duyduğu üzüntüyü ifade etti. Sarıeroğlu, Ayşenur’un tedavisinin sürdüğünü ve en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inandığını belirtti.

Dualar Ayşenur’la Sarıeroğlu ve beraberindekiler, Ayşenur Gök için dua ettiklerini de sözlerine ekledi. Toplumun gençlerine yönelik duyarlılığın önemine vurgu yapan Sarıeroğlu, gençlerin sağlığı ve geleceği için herkesin el birliğiyle çalışması gerektiğini ifade etti.