-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımızın Orman Yangını ZiyaretiKaymakamımızın Orman Yangını Ziyareti

Sizin kutsal sevginiz ve engin sabrınız, hayatımızın her alanını aydınlatır ve güzelleştirir. Anneler Günü vesilesiyle, siz değerli annelerin sevgi dolu yüreklerini selamlıyor, içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler, evlerimizin en güzel çiçeklerisiniz, sevgi ve umudun kaynağısınız. Her biriniz, fedakarlığın, sabrın ve sevginin simgesisiniz.

Sizler, hayatın en güçlü kahramanlarısınız. Yorulmadan, yılmadan çocuklarınız için çaba sarf eder, onlara sevgiyle rehberlik edersiniz. Sizler, sadece biyolojik annelikle değil, kalplerinizde taşıdığınız sevgiyle de annelik yaparsınız. Bu özverili emekleriniz, toplumumuzun temel taşlarını oluşturur.

Anneler Günü, sizlerin yıllar boyunca yaptığınız fedakarlıkları, sevgi dolu hizmetlerinizi hatırlama ve takdir etme günüdür. Sizler, çocuklarımıza sevgiyi, saygıyı ve dürüstlüğü öğreten ilk öğretmensiniz. Sizlerin varlığıyla, yuvamız bir cennet haline gelir.

Bu özel günde, tüm annelerin en içten duygularla Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice yıllar diliyorum. Sizlerin sevgisi ve destekleriyle büyüyen nesiller, daha güzel bir dünya için umut ışığı olacaktır.

Sevgi ve saygılarımla,

İrem Baha YAĞAN
#AnnelerGünü #Annelik #Sevgi