-

Gözden kaçırmayın

Demiryolları Haftası'nda Eskişehir'in Önemi VurgulandıDemiryolları Haftası'nda Eskişehir'in Önemi Vurgulandı

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Hopa'da gerçekleşen 20. Hopa Kültür Sanat ve Deniz Festivali kapsamında düzenlenen "Nasıl Bir Yerel Yönetim?" söyleşisine katıldı. Söyleşi, Hopa Belediye Başkanı, Üsküdar Belediye Başkanı ve İstanbul Planlama Ajansı Başkanı'nın da katılımıyla gerçekleşti.

Gökan Zeybek, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin sadece bir seçim zaferi olmadığını, daha büyük bir sorumluluğun başlangıcı olduğunu vurguladı. Yerel yönetimlerde başarının, belediyelerin etki alanını genişleterek sorunlara hızlı çözümler sunmak ve ortak akılla ülke genelindeki problemlere uygun politikalar geliştirmekten geçtiğini belirtti.

Zeybek, konuşmasında ayrıca sosyal demokrat, halkçı ve icraatçı bir yönetim anlayışıyla markalaşmaya devam edeceklerini, sürdürülebilirlik, yapay zeka, modern kent uygulamaları ve akıllı şehircilik gibi konseptlere daha da yoğunlaşarak 21. yüzyılın gereksinimlerine uygun kentler yaratacaklarını ifade etti. Hopa Belediye Başkanlığı ve Hopa halkına da teşekkürlerini iletti.