-

Gözden kaçırmayın

Demiryolları Haftası'nda Eskişehir'in Önemi VurgulandıDemiryolları Haftası'nda Eskişehir'in Önemi Vurgulandı

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, 20. Hopa Kültür Sanat ve Deniz Festivali'nde düzenlenen “Nasıl Bir Yerel Yönetim?” söyleşisine katıldı. Söyleşiyle ilgili açıklamalarda bulunan Zeybek, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı.

Zeybek, yerel yönetimlerde başarıya ulaşmanın sadece bir seçim zaferi ile sınırlı kalmadığını, aynı zamanda büyük bir sorumluluğun başlangıcı olduğunu belirtti. Belediye yönetimlerinde etkili ve hızlı çözüm üretmenin, ortak faaliyetler ve akıl ile ülke genelinde ortak politikalar oluşturmanın önemine değindi. Bu süreçte yöneticiler, siyaset kurumu ve yerel halk arasındaki bağın güçlendirilmesinin kritik olduğunun altını çizdi.

Sosyal demokrat, halkçı ve icraatçı bir yönetim anlayışını benimsediklerini belirten Zeybek, sürdürülebilirlik, yapay zeka, modern kent uygulamaları ve akıllı şehircilik gibi konseptlere daha fazla yoğunlaşarak 21. yüzyıla uyum sağlayabilen kentler yaratmayı hedeflediklerini ifade etti.

Zeybek, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan Hopa Belediye Başkanı'na ve yoğun katılımlarından dolayı Hopa halkına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.