-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımızın Orman Yangını ZiyaretiKaymakamımızın Orman Yangını Ziyareti



Bergama Kültür Merkezinde Bergama, Aliağa, Dikili, Kınık ve Foça Kaymakamlıklarımız ve Mahalle Muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleştirilen bağımlılıkla mücadele sempozyumu büyük ilgi gördü.

Sempozyuma, Bergama Kaymakamı Avni ORAL, İzmir Vali Yardımcısı Faik ARICAN, Aliağa Kaymakamı Zekeriya GÜNEY, Foça Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ, Dikili Kaymakamı Cevat GÜN, Kınık Kaymakamı Onur ALİMOĞLU, Belediye Başkanı Tanju ÇELİK, Yeşilay Akademi Direktörü Hakan ÇETİN, Ekonomi Üniversitesi Prof.Dr. Oğuz KILINÇ, İKÇÜ AMATEM Uzm.Dr. Başak BAĞCI, Bornova İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Fırat TURAN, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Bağımlılık Mücadele Birim Sorumlusu Uzm.Dr. Nurcan ŞENTÜRK, Narkotik Şube P.M.Bircan BİRKAN, Yeşilay İzmir Şube Başkanı Prof.Dr. Dilek TAKIMCI gibi birçok önemli isim katıldı.

Etkinlikte, İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) Projesi ile bağımlılıkla mücadele eylem planları sunumu yapılarak muhtarlara önemli bilgiler verildi. İlgili kurum amirleri ve mahalle muhtarları da etkinlikte yoğun bir şekilde yer aldı.