Gözden kaçırmayın

Monako Yat Show 2024'e KatılımMonako Yat Show 2024'e Katılım

Motorine Zam Geliyor: Depoları Doldurun
Son dönemde brent petrol ve döviz kurlarındaki değişikliklerle birlikte akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde benzine yapılan 1 lira 20 kuruşluk zammın ardından, motorine de 90 kuruş zam gelmesi bekleniyor.Son dönemde petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatları, sürücüler tarafından dikkatle takip edilirken, geçtiğimiz günlerde benzine gelen 1 lira 20 kuruşluk zammın ardından, motorinde de yeni bir fiyat artışı bekleniyor.Motorine 90 Kuruş Zam
NTV'nin haberine göre, Cuma gününden itibaren motorin fiyatlarında 90 kuruşluk bir artış yaşanacak. Brent petrol fiyatlarının küresel piyasalardaki hareketliliği ve döviz kurlarındaki değişiklikler, bu fiyat artışının ana nedenleri arasında yer alıyor.

Vatandaşın Takibi Sürüyor
Akaryakıt fiyatlarındaki sürekli değişimler, araç sahiplerini doğrudan etkiliyor. Benzin ve motorin fiyatlarının her gün değişmesi, vatandaşları fiyatları sürekli olarak takip etmeye zorluyor. Motorine beklenen zam, cuma günü itibariyle pompaya yansıyacak.