-

Gözden kaçırmayın

Kavmin Sözleri: Tevhid, Birlik ve DirlikKavmin Sözleri: Tevhid, Birlik ve Dirlik

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Türk milliyetçiliğine ve Türklüğe adanmış yaşamını ele alan “Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi” adlı eseri, tanıtıldı. Eser, Bahçeli’nin siyasi ve ideolojik duruşunu yansıtan önemli bir çalışma olarak dikkat çekiyor.

MHP Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, eser tanıtımında yaptığı konuşmada, Bahçeli’nin kendisini onurlandırdığı için şükranlarını sundu. Durmaz, "Cenab-ı Allah sizi başımızdan eksik etmesin Saygıdeğer Genel Başkanım" ifadelerini kullandı.

Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin yalnızca bir siyasi parti olmadığını, Anadolu’nun genç kadrolarıyla birlikte, yokluktan var olan bir davayı temsil ettiğini dile getirdi. Bu bağlamda, partinin misyonunu ve vizyonunu geniş kitlelere ulaştırmanın önemine değinerek, "Şimdi yeniden millete gidip anlatma zamanıdır" dedi.

Eserin tanıtımı, partinin değerleri ve hedefleri doğrultusunda birliğin ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, Türk milliyetçiliğinin günümüzdeki yeri üzerine düşünceleri de beraberinde getirdi.