Gözden kaçırmayın

AFYONKARAHİSARLI TARLACI GÖREVDEN ALINDI.AFYONKARAHİSARLI TARLACI GÖREVDEN ALINDI.

Afyon'da Yeni Bir Eğitim Işığı: East To West Yabancı Dil Okulu Açıldı!


Afyonkarahisar Erenler Mahallesi'nde, dil eğitimi alanında yeni bir dönem başlıyor: East To West Yabancı Dil Okulu kapılarını açtı! Okulun kurucuları girişimci ve eğitimci Lütfühan Topal ile Nehir Topal, eğitimin geleceğine ışık tutacak bir vizyonla harekete geçtiler.

Lütfühan Topal, on yılı aşkın süredir eğitim sektöründe kazandığı tecrübeyi, East To West Eğitim Kurumları aracılığıyla Afyonkarahisar'a taşıyor. Vizyonları, şehrin eğitim alanında uluslararası bir marka olmasını sağlamak. East To West Eğitim Kurumları'nın sunacağı yabancı dil eğitimi, uluslararası geçerliliği olan sertifikalarla katılımcıların kariyer yolculuklarında önemli bir basamak olacak.

Bu kurum, sadece dili öğretmekle kalmayıp aynı zamanda yurt dışı eğitim olanaklarıyla da öğrencilere dünya çapında kapılar açıyor. İtalya ve Polonya gibi ülkelerde lise ve üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilere rehberlik ediliyor. Gelecek planlarına yön vermek isteyen herkes için East To West, Afyonkarahisar'dan global bir başarı hikâyesi yazmanın yeni adresi olarak öne çıkıyor.

 

#AFYONKARAHİSAR #YABANCIDİL #KURS