Gözden kaçırmayın

AFYONKARAHİSARLI TARLACI GÖREVDEN ALINDI.AFYONKARAHİSARLI TARLACI GÖREVDEN ALINDI.

Başkan Aynacı’dan Milletvekili Mehmet Taytak’a Ziyaret 

Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Bolvadin ilçesinde yapılacak olan TOKİ konutları ve belediye bünyesine kazandırılacak yeni iş makineleri konularıyla ilgili olarak Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ı ziyaret etti.

Ziyarette yapılan görüşmede, Milletvekili Taytak Bolvadin ilçesinin kalkınması ve yerel hizmetlerin güçlendirilmesi için her türlü desteği vereceklerini vurguladı. Yapılacak olan TOKİ konutlarıyla ilgili olarak da proje detayları ele alındı. 

Başkan Aynacı, Bolvadin Belediyesi'nin ihtiyaçları doğrultusunda yeni iş makineleri kazandırılması konusunda da Milletvekili Mehmet Taytak'tan destek talep etti. İlçenin altyapı ve temizlik hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan ekipmanların sağlanması üzerinde mutabık kalındı.

Ziyaretin sonunda Başkan Derviş Aynacı, Milletvekili Mehmet Taytak'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek Bolvadin'in gelişimine yönelik ortak çalışmaların önemini vurguladı. Milletvekili Mehmet Taytak da ilçenin kalkınması için elinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti ve işbirliğinin devam etmesi gerektiğini ifade etti.

 

#MEHMETTAYTAK #DERVİŞAYNACI