Gözden kaçırmayın

AFYONKARAHİSARLI TARLACI GÖREVDEN ALINDI.AFYONKARAHİSARLI TARLACI GÖREVDEN ALINDI.

 

KABUL EDİLEMEZ

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır yazılı bir basın açıklaması yaparak son günlerde ülke gündemine bomba gibi düşen “Eğitimci cinayeti” ile alakalı konuştu.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır basın açıklamasında İstanbul’da bir okul müdürünün eski bir öğrencisi tarafından katledilişiyle alakalı olarak tüm eğitim camiasının Afyonkarahisar teşkilatları olarak yanında olduklarını dile getirdi. Başkan Çakır konuya ilişkin olarak dünyanın hiçbir yerinde bu durumun gerekçesi ya da izahı olmadığını ifade etti. Başkan Çakır “İstanbul’da bir okul müdürümüzün hayatını kaybetmesi olayını üzüntüyle karşıladık. Gerek okul öğretmenlerimiz, gerekse okul idarecilerimiz geleceğimize yön veren ve istikbali inşa eden mahir ustalardır. Onların can güvenliği ile alakalı gerekli önleyici tedbirlerin alınması gerekiyor” dedi.

 

İl Başkanı Çakır önleyici tedbirleri alması gerekenlerin iktidar sahipleri olduğunu hatırlatarak yaşanan bu üzücü olayın son vaka olmasını temenni etti. İl Başkanı Çakır “Ahlak ve maneviyat söylemi içi boş ya da söylenmek için söylenmiş bir cümleden çok daha fazlasını içinde barındırmaktadır. Her şeyden evvel bu tür olayların sosyolojik etkilerine bakıldığında bireyin hangi eksikliklerle gelişimini tamamladığına iyi bakmak lazım” dedi.

BİZ ELİMİZİ KOYMAYA HAZIRIZ

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır yaptığı yazxılı basın açıklamasının son kısmında önleyici tedbirlerin alınmasını beklemek yerine parti olarak yerelde bu konuyla alakalı ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirtti. İl Başkanı Çakır “Yaşanılan elim olaydan sonra iktidar sahiplerinin bürokrasisini beklemek yerine yerelde önleyici tedbirler için sivil, siyasi, ve bürokrasi alanında bir komisyon kurulması gereklilik hali almıştır. Bizler konuyla alakalı olarak elimizi hatta , gövdemizi taşın altına koymaya her daim hazırız” dedi.

 

#FEHMİGÜRAYÇAKIR #YENİDENREFAH