Belediye Meclisi'nin 2 Mayıs toplantısında alınan kararla, çay, kahve ve neskafe fiyatları önemli ölçüde düşürüldü.

2024-05-22 10:21:00 Yayınlanma

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Barosu’nda Devir Teslim Töreni GerçekleştirildiAfyonkarahisar Barosu’nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Karayolları Parkı, Engelsiz Kafe, Veysel Eroğlu Parkı ve Zafer 03'teki içeceklerde yapılan yüzde 35 ila yüzde 45 oranındaki indirim, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Belediye Meclisi'nin 2 Mayıs toplantısında alınan kararla, çay, kahve ve neskafe fiyatları önemli ölçüde düşürüldü.

 

Afyon’da ucuz çay ve kahve nerede içilir? Burada çay 5 TL, kahve 15 TL…

Belediye Meclisi'nin 2 Mayıs toplantısında Başkan Burcu Köksal’ın teklifiyle gerçekleştirilen indirimler kapsamında, 8 TL olan çay 5 TL'ye, 28 TL olan kahve 15 TL'ye ve 25 TL olan neskafe ise 15 TL'ye düşürüldü. Bu adım, sosyal tesislerdeki hizmetleri daha erişilebilir hale getirmek amacıyla atıldı ve self-servis sistemine geçildi. Başkan Köksal, sosyal tesislerin maliyet hesabını yaptıklarını ve indirimli fiyatları kamuoyu ile paylaşarak daha fazla vatandaşın bu hizmetlerden yararlanmasını hedeflediklerini belirtti.

Şehit Aileleri, Gaziler ve Engellilere Yönelik İndirimler

Aynı toplantıda, şehit aileleri, gaziler ve engelliler için su tarifelerinde uygulanan yüzde 50’lik indirim oranı yüzde 85’e çıkarıldı. Ayrıca, şehir dışına yapılan cenaze nakillerinde alınan kilometre başı 6 lira ücreti kaldırılarak, cenaze nakillerinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Başkan Köksal, sosyal medya hesaplarında dolaşan çay fiyatlarının zamlandığına dair asılsız paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı ve çayın kamuoyuna açıklandığı gibi 5 TL’den satışa sunulmaya devam ettiğini söyledi.

Sosyal Tesis 7. J P G 21052024112914 3 1024 768

20 Gündür Devam Eden Uygulama

Yaklaşık 20 gündür uygulamada olan indirimli tarifeler, vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Hemşehrilerimiz, alınan bu kararlardan dolayı Başkan Burcu Köksal ve Meclis Üyelerine teşekkürlerini iletti.

 

#İNDİRİM 

Yorumlar
Yorum Yap