Gözden kaçırmayın

Harmancık Belediye Başkanından Nilüfer Olimpik Spor Kulübüne TeşekkürHarmancık Belediye Başkanından Nilüfer Olimpik Spor Kulübüne Teşekkür

Afyonkarahisar’da bir dolmuşta uyuşturucu  yakalanmasıyla başlayan süreç sonrası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş konuya yönelik açıklamalarda bulundu.

Karataş, kamuoyunda oluşan yanlış algıyı düzeltmek adına, suçla ilişkilendirilen şahsın ne Afyonkarahisar Belediyesi'nden alınmış bir minibüs şoförü tanıtım kartına sahip olduğunu ne de Şoförler Odası’na kayıtlı herhangi bir minibüs plakasının bu olayla ilgili olduğunu belirtti.

Başkan Karataş'ın açıklaması şu şekilde:

"Değerli hemşehrilerimiz; bugün bir asayiş olayına karışan vatandaşın 'minibüs veya dolmuş şoförüyüm' ifadesini kullandığı iddia edilmektedir. Adı geçen vatandaşın Afyonkarahisar Belediyesi'nden alınmış minibüs şoförü tanıtım kartı veya olayla ilgili odamıza kayıtlı hiçbir minibüs plaka adı geçmemektedir. Halkımıza hizmet veren büyük bir camiamızın bu olayla zan altında bırakılması kabul edilemez.Takdir, zaferin kazanıldığı topraklarda ikamet eden Afyonkarahisar halkımızındır." Karataş, açıklamasının sonunda, bu tür olayların tüm minibüs ve dolmuş şoförlerine mal edilmemesi gerektiğini ve hizmet sektöründe çalışan dürüst şoförlerin itibarsızlaştırılmaması gerektiğini vurguladı.

SELÇUK AYDIN