-

Gözden kaçırmayın

ÇOBANLARDA ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI ŞUHUT KAYMAKAMI İNCELEME YAPTI.ÇOBANLARDA ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI ŞUHUT KAYMAKAMI İNCELEME YAPTI.

Bursa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyası kapsamında kurban bağışlarını kabul etmeye devam ediyor.

Depremden etkilenen yurttaşlar ile yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere düzenlenen kampanya, vatandaşların kurban emanetlerini güvenle teslim etme imkanı sunuyor. 30 yılı aşkın süredir ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın verdiği deneyim ve güvenle düzenlenen bu kampanya, inancın ve adanmışlığın bir nişanesi olarak öne çıkıyor.

Bağış miktarları yurt içinde 11.750 TL, yurt dışında ise 4.750 TL olarak belirlenmiş durumda. Vatandaşlar bağışlarını, bagis.tdv.org internet adresinden, mobil bağış uygulamasından, banka/PTT şubelerinden ve il müftülüklerinden yapabilecekler. Bağış işlemlerinin son tarihi ise bankalar için 14 Haziran 2024, müftülükler için 16 Haziran 2024 olarak açıklandı.

Haberin kaynağı Bursa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı'dır.