-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duygular ile toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramını daha karşılamanın coşkusunu yaşıyoruz.

Ailelerin, komşu, dost ve akrabaların karşılıklı ziyaretlerle bir araya geldiği, ihtiyaç sahiplerinin daha fazla hatırlanarak gözetildiği bu özel günler, hiç şüphesiz milletimizin hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularını yoğun olarak yaşadığı müstesna zamanlardır.

Her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bayram günlerini eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, muhtaç ve yalnız vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın gereğidir. Özellikle bayramın hüzne dönüştürülmemesi için yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını önemle hatırlatmak isterim.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da kardeşlik duygularımızı pekiştireceğimize olan inançla; başta Bergamalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkesin sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ederim.

Avni ORAL

Bergama Kaymakamı