-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Kaymakamımız Mehmet Tunç, Belediye Başkanı Hilal Ayık, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Baloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Emrecan Ergün, İlçe Müftü Vekili Cevdet Saçı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Rahime Mirza ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Derya Eryiğit, Şehidimiz Ümit Motur'un ailesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet eden Kaymakamımız, Şehidimizin babasının Babalar Gününü ve Kurban Bayramını kutladı. Şehidimizin ailesine herhangi bir sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını soran Kaymakamımız, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizin aileleri bizlerin göz bebeğidir. Onları ziyaret edip, ellerini öpmek bizim için büyük bir şereftir. Onların her türlü dertlerini, taleplerini devlet olarak yerine getirmek bizim birinci görevimizdir." ifadelerini kullandı.