-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Valisi Halk Günü Toplantısında Vatandaşlarla BuluştuAfyonkarahisar Valisi Halk Günü Toplantısında Vatandaşlarla Buluştu

İzmir Bayraklı Belediyesi, sokak hayvanlarının korunması ve desteklenmesi amacıyla yaz aylarında önemli bir kampanya başlattı. Belediye yetkilileri, sıcak havalarda su ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yardım etmek için vatandaşları "Bir kap su bir kap mama" kampanyasına katılmaya davet ediyor.

Hem İzmir genelinde hem de Bayraklı ilçesinde yaşayan vatandaşlar, sokak hayvanlarının zorluklarına dikkat çekmek ve ortak yaşam alanlarını paylaşmanın önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen bu kampanyaya destek vermeye çağrılıyor. Kampanya kapsamında, ev veya iş yerlerinin önüne bir kap su ve bir kap mama koyarak sokak hayvanlarının temel ihtiyaçlarına katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca belediyenin belirli noktalarına yerleştirilen su ve mama kaplarını da düzenli olarak beslemek için kullanabilirsiniz.

Bayraklı Belediye Başkanı, "Sokakta yaşayan sevimli dostlarımızın yaz sıcaklarından olumsuz etkilenmemesi için herkesin gerekli duyarlılığı göstermesi son derece önemli. 'Bir kap su bir kap mama' kampanyası ile sokak hayvanlarına hayat verebilirsiniz" dedi.