-

Gözden kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Karapınar ve Akpınar Vadisi'ndeki Islah Çalışmalarına Devam EdiyorAnkara Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Karapınar ve Akpınar Vadisi'ndeki Islah Çalışmalarına Devam Ediyor

Çubuk Belediyesi, ilçede hızla artan yangın riskine dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Yetkililer, özellikle yaz aylarında artan sıcaklıkla birlikte yangın riskinin de arttığını belirtti ve çevre temizliği ve güvenliği konusunda vatandaşlardan daha hassas olmalarını istedi.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Yangına sebep olmamak için, bir sigara dahi olsa, yanıcı bir maddeyi kontrolsüz bir şekilde ağaçlık ve ekili alanlara bırakmayınız" ifadelerine yer verildi. Bu tür sorumsuz davranışların ciddi sonuçlara yol açabileceğine dikkat çeken yetkililer, toplumsal bilincin önemine vurgu yaptı.

Çubuk Belediyesi, yangın riskini minimize etmek amacıyla çeşitli önlemler alırken, vatandaşlardan da aynı duyarlılığı göstermelerini talep etti. Belediye yetkilileri, yangınla mücadelede herkesin sorumluluk alması gerektiğini ifade etti.