-

Gözden kaçırmayın

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan Bütçe EleştirisiCHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan Bütçe Eleştirisi

MHP Afyonkarahisar İlçe Başkan Adaylarının Başarılarını Diledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar teşkilatında hareketli günler devam ediyor. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK, parti genel merkezini ziyaret ederek, ilçe başkanları ve belediye başkan aday adaylarına destek olmak için bulundu.

Afyonkarahisar'a bağlı Çay, Çobanlar, İhsaniye, İscehisar, Sinanpaşa ve Sultandağı gibi farklı ilçelerden gelen ilçe başkanları ve başkan adayları, MHP Genel Merkezi'ne gelerek resmi başvurularını tamamladı. Milletvekili TAYTAK, sürece ilişkin umutlu mesajlar verirken, adayların seçim çalışmalarında başarılı olmalarını temenni etti.

TAYTAK, yaptığı açıklamada, "Partimizin güçlü temsiliyetini sürdürebilmek için, ilçelerimizin her birinden gelen değerli başkan ve aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcıları olsun." ifadelerini kullandı.

MHP'nin bölgede gücünü artırmak ve belediyecilik anlamında fark yaratmak adına titiz bir çalışma yürüttüğü biliniyor. Bu süreçte atılan bu adımlar, partinin yerel yönetimler anlamında daha iddialı bir duruş sergilemesini amaçlıyor.

Afyonkarahisar'da yerel seçimlerin yaklaştığı bugünlerde MHP, sahadaki varlığını güçlendirmek ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına aday belirleme sürecine büyük bir özen gösteriyor. Mehmet TAYTAK'ın bu ziyareti de, adayların moralini ve motivasyonunu artırmak açısından önemli bir an olarak değerlendiriliyor. Genel seçimler yaklaşırken, MHP'nin bölgedeki stratejik adımları halkın teveccühü ile birleşerek parti için olumlu sonuçlar doğurabilir.

#MHP #Afyonkarahisar #MilletvekiliMehmetTAYTAK #başkanadayları #seçimler #adaybelirleme #halkındesteği