-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Valisi Halk Günü Toplantısında Vatandaşlarla BuluştuAfyonkarahisar Valisi Halk Günü Toplantısında Vatandaşlarla Buluştu

Gemlik Belediyesi ile Gemlik Fırıncılar Derneği arasında yapılan protokol kapsamında, Gemlik Belediyesi’ne ait halk büfeleri ve kent lokantalarının ekmek tedariği Gemlikli fırıncılardan sağlanacak.

Protokol töreninde açıklamalarda bulunan Gemlik Fırıncılar Derneği Başkanı Ömer Bayrak, belediye başkanı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, belediye başkanına ve ekibine teşekkür etti. GEMTAR Gemlik Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdi Şahin ise, başkanın seçim öncesi verdiği sözün yerine getirilmesi için yapılan çalışmaları vurguladı ve fırıncılarla yapılan anlaşmanın önemine değindi.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, protokol hakkında duyduğu memnuniyeti dile getirerek GEMTAR yönetimine ve Gemlikli fırıncılara teşekkür etti. Deviren, belediye meclis üyesi Tolga Sarışen’in de süreçteki katkılarını vurguladı. Başkan, projenin hem Gemlik esnafının kazanmasını hem de halkın uygun fiyatlı ve kaliteli ekmeğe erişimini sağlamasını amaçladıklarını ifade etti.

Bu anlaşma ile Gemlik halkı, uygun fiyatlı ve kaliteli ekmeklere erişim sağlayacak ve yerel esnaf desteklenecek.