-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Çaykara, eşi Hanımefendi Nur Çaykara ile birlikte, şehit ailesi tarafından yaptırılan bahçeyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehit ailesi ile samimi bir şekilde sohbet eden Kaymakam Çaykara, Şehit Ersin Utlu'nun fedakarlık dolu hikayesini bir kez daha gündeme getirmiş oldu.

Şehit Ersin Utlu'nun anısını yaşatan bahçe, ailesi tarafından özenle düzenlenmiş ve şehitlik ruhunu yansıtan bir mekan haline getirilmiş. Kaymakam Çaykara, bu özel anıt bahçeyi ziyaret ederek ailenin acısını paylaşırken, onlara desteklerini gösterdi ve minnet duygularını iletti. Şehit Ersin Utlu'nun fedakarlık dolu hikayesi, vatanseverlik ve kahramanlık değerlerinin önemini bir kez daha hatırlattı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Çaykara, şehit ailesinin yanında olmanın ve onlara destek vermenin önemini vurguladı. Şehitlerimizin ve onların ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Kaymakam Çaykara, Şehit Ersin Utlu'nun hatırasının yaşatılması için gereken her türlü çalışmanın yapılacağını söyledi.