-

Gözden kaçırmayın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma YapacakCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Partisinin Haftalık Grup Toplantısında Konuşma Yapacak

Polatlı Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Teke ve yönetim ekibi, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı ve Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca'yı ziyaret etti. Ziyaret, Ak Parti ilçe başkanlığı tarafından düzenlendi.

Başkan Teke, yaptığı açıklamada, Polatlı'daki pazarcı esnafının sorunları ve taleplerini dinlemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu ziyaret sırasında, pazarcı esnafının mevcut durumu ve geleceğe yönelik beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ali Karaca ise İlçe Başkanı Teke ve ekibine teşekkür ederek, pazarcı esnafının her zaman yanlarında olan Ak Parti'ye minnettar olduklarını ifade etti. Karaca, pazar yerlerinin daha iyi koşullara kavuşturulması ve esnafların karşılaştığı sorunların çözülmesi için yapılan bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaptı.

Bu görüşme, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanlığı'nın, yerel esnafın sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretme amacı taşıyan çalışmalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor.