-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Sinanpaşa Camii ve Yahya Efendi Camii'nde şehitlerimiz için düzenlediği Mevlid-i Şerif programına ev sahipliği yaptı. Vali Yardımcısı Sayın Mustafa Asım ALKAN ve Kaymakamız Sayın Oğuzhan BİNGÖL de etkinliğe katılarak vatandaşlara destek verdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, ülkemizin birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek adına düzenlenen anma etkinliklerinin bir parçası olarak gerçekleşti. Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi iş birliğiyle yapılan etkinliklerde Sinanpaşa Camii ve Yahya Efendi Camii'nde şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Sayın Mustafa Asım ALKAN ve Kaymakamız Sayın Oğuzhan BİNGÖL'ün yanı sıra diğer kamu görevlileri ve vatandaşlar da katıldı. Mevlid-i Şerif okumanın ardından katılımcılara tatlı ikramı yapıldı. Etkinlik, şehitlerimizin ruhlarına dua edilerek onların anısı yaşatıldı.