-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

Milletimizin onurunu, namusunu ve bağımsızlığını son damlasına kadar koruyan destanlarla dolu bir tarihimize sahibiz. Bunlardan biri de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'dür. Bu gün, hainlere karşı milletimizin cesareti, feraseti ve onurlu direnişiyle kazanılan bir demokrasi zaferidir.

Aziz Milletimiz, anayasal düzenimizi ve temel haklarımızı korumak için darbe teşebbüsüne geçit vermemiştir. Çanakkale ruhuyla meydanlarda günlerce Demokrasi nöbeti tutarak, demokrasiyi yaşatacağımızı tüm dünyaya haykırmıştır.

Büyük Türk Milleti, her türlü saldırı ve düşmanca kalkışmaya karşı göğsünü siper edecek inanca, cesarete ve kararlılığa sahiptir. 15 Temmuz'da olduğu gibi, bağımsız yarınlara ilerlemeye devam edecektir.

Bu vesileyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyor, Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor ve Kahraman Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.