-

Gözden kaçırmayın

DR. HASAN ARSLAN; “MUHTAR HER HANENİN SEVİNCİNİ DE HÜZNÜNÜ DE BİLEN KİŞİDİR”DR. HASAN ARSLAN; “MUHTAR HER HANENİN SEVİNCİNİ DE HÜZNÜNÜ DE BİLEN KİŞİDİR”

Kızılcahamam’da düzenlenen Offroad Şenliği, ikinci gününde büyük bir heyecanla devam ediyor. Belediyenin sponsorluğunu üstlendiği etkinliğin ikinci gününde, Demirciören Offroad Park’ta gerçekleşen ‘Hız Araçları Gösteri Etabı’ izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, Milletvekili Zehranur Aydemir ve İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın ile Arif Arslan’ın katılımıyla başlayan gösteri, hız ve adrenalin tutkunlarını bir araya getirdi. Gösteri etabında yer alan araçlar, katılımcılara büyük bir heyecan yaşatarak etkinliğe renk kattı.

Başkan Süleyman Acar, şenliğin amacının hem hız tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak hem de Kızılcahamam’ın doğal güzelliklerini tanıtmak olduğunu belirtti. Etkinlik, ilçede turizmin canlanmasına da katkı sağlıyor.

Etkinliğin kaynağını Belediye Başkanlığı ve yerel yönetim oluşturuyor. Offroad Şenliği, farklı etkinliklerle devam edecek ve hız tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatmayı sürdürecek.