-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Basın AçıklamasıİYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Basın Açıklaması

Çubuk Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Serhat Uluağaçlı ve Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı, geçtiğimiz günlerde Pursaklar'da açılan "Lavinia Chocolate" işletmesinin açılışına katıldı. Açılış törenine ayrıca Ülkü Ocakları Pursaklar İlçe Başkanı Yasin Aldağ, Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Yunus Emre Yıldırım, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yalçınkaya, MHP Pursaklar İlçe Başkanı Veysel Yıldırım, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de katılım sağladı.

"Lavinia Chocolate" işletmesinin açılışında yer alan bu isimler, hem işletmeyi desteklemek amacıyla hem de bölgedeki ticari faaliyetlere katkıda bulunmak için bir araya geldiler. Açılış sırasında yapılan konuşmalarda, yerel işletmelerin ekonomiye sağlayacağı katkılara vurgu yapıldı ve işletme sahiplerine başarı dileklerinde bulunuldu.

Açılış etkinliği, yerel halkın ve basının da ilgi gösterdiği bir organizasyon oldu ve katılımcılar, yeni işletmenin bölgede iş ve istihdam imkanları yaratmasını temenni etti.