-

Gözden kaçırmayın

ÇOBANLARDA ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI ŞUHUT KAYMAKAMI İNCELEME YAPTI.ÇOBANLARDA ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI ŞUHUT KAYMAKAMI İNCELEME YAPTI.

Esenyurt İlçe Müftülüğü’ne bağlı cami ve Kur'an kurslarında yaz dönemi faaliyetlerinin daha etkin ve verimli sürdürülebilmesi için denetim ve rehberlik hizmetleri aralıksız devam ediyor.

İlçe Müftülüğü'nün görevlendirdiği murakıplar, vaizler ve din hizmetleri uzmanları, belirlenen program dahilinde kursları ziyaret ederek, hocalara rehberlik ediyor ve öğrencilere motivasyon konuşmaları yapıyor. Bu ziyaretler, kursların kalitesini artırmayı ve eğitim sürecini geliştirmeyi amaçlıyor.

Bugün gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında, ilçe vaizleri Zeynep Çelik ve Hacer Esma Çakmak ile Din Hizmetleri Uzmanı Muharrem Dikici sırasıyla Mehmet Coşkun Cami, Hamidiye Elmas Cami, Kuba Cami ve M. Akif Ersoy Cami'nde denetim ve rehberlik hizmetlerinde bulundu. Görevlilere rehberlik eden ekip, öğrencilerle çeşitli aktiviteler de gerçekleştirdi.

Müftülük yetkilileri, yaz Kur'an kurslarında büyük gayret gösteren tüm hocaları tebrik etti ve çalışmalarının devamı konusunda desteklerini belirtti.

Haberin kaynağı: Esenyurt İlçe Müftülüğü.