-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i KaybettiAK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i Kaybetti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 23. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, yaptığı açıklamada, partinin 23 yıl boyunca kararlı, ilkeli ve dik bir duruş sergilediğini belirtti. Sırakaya, bu duruşun en önemli ve paha biçilmez kazanımının milletin takdiri, güveni ve seçimlerde partisinin aldığı destek olduğunu vurguladı.

Sırakaya, AK Parti'nin geçen 23 yılda iç ve dış politikada "vicdan" kavramını siyasetten ayırmayarak Türkiye'yi uluslararası arenada temsil ettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde her fırsatta dünyaya adalet çağrısında bulunduklarını ifade eden Sırakaya, "Mazlum coğrafyalara umut olan 'Dünya 5'ten büyüktür' yaklaşımının hafızalarda yer etmesini sağladık" dedi.

Zafer Sırakaya, AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümünde, "Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti" şiarıyla dün olduğu gibi bundan sonra da milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirtti.