-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Basın AçıklamasıİYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Basın Açıklaması

İnsan hayatı geçicidir ve Allah'ın rahmeti ile mağfiretine dikkat çekmek istiyorum. Gökten yağan yağmurun kabul edilmesi, toprakta ekilenin bitmesi gibi doğa kanunlarından birçoğu hayatımızın gerçekleriyle paralellik gösterir. Her insan er ya da geç bu dünyadan ayrılacaktır. Bu gerçeği hatırlayarak nefis terbiyesi ve maneviyatımıza daha fazla önem vermek gerekmektedir.

Allah'a dua eden kişinin dualarının karşılıksız kalmadığına inanıyorum. Gizli gizli yalvaranların seslerini işittiğine inancımız tamdır. Her birimizin dileklerinin, dualarının, sıkıntılarının Allah tarafından bilindiğini ve karşılık bulacağını bilmek gönül huzuru verir. Küçük bir fısıltıyla yürekten gelen iştiyakın, Rabbin "buyur kulum" hitabına erişmek için yeterli olabileceğine inancım tamdır.

Bugün Yenimahalle'deki halkın cuma gününü kutlamak ve manevi bir farkındalık yaratmak istedim. Bu mesajı göndererek sizlere Allah'ın rahmetinden ve mağfiretinden nasıl nasiplenebileceğimizi hatırlatmak istedim. Umarım bu mesaj, hayatımızı daha derinden düşünmemize ve daha fazla dua etmemize vesile olur. Hayırlı Cumalar!