-

Gözden kaçırmayın

Eyüpsultan Genç İHH, Alibeyköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret EttiEyüpsultan Genç İHH, Alibeyköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

Esenler İHH Kadın Derneği olarak, olası afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı olmanın hayati önem taşıdığını bir kez daha hatırlatıyoruz. Deprem ve diğer doğal afetlerin yıkıcı etkilerini en aza indirmek için, toplum olarak bilinçli adımlar atmak ve hazırlıklı olmak gerektiğini vurguluyoruz.

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen Marmara Depremi, ülkemizin tarihine derin acılarla kazınmış bir felakettir. Bu önemli günde, hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor ve onların anısını yaşatıyoruz.

Kaybımız büyük, acımız derin; ancak, geleceğe dair alınacak tedbirler ile benzer acıların yaşanmasının önüne geçebiliriz. Marmara Depremi'nde yaşamını yitirenleri saygıyla anıyor, tüm yurttaşlarımızı afet bilinci ve hazırlığı konusunda daha duyarlı olmaya çağırıyoruz.

Esenler İHH Kadın Derneği olarak bu önemli konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız ve her zaman toplumumuzun yanındayız.