-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Aranan FETÖ Şahsını YakaladıAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Aranan FETÖ Şahsını Yakaladı

Bursa'da, kaçakçılık ve organize suçlara yönelik yürütülen operasyon, vatandaşların huzurunu sağlama amacıyla gerçekleştirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, suç işlemek amacıyla örgüt kuran ve çeşitli suçlara karışan şüphelilere yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon, Bursa ve İstanbul'da eş zamanlı olarak düzenlendi. Yapılan aramalar sonucunda örgüt üyelerinin evlerinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği, tabanca fişeği ve kartuş ele geçirildi. Bu şüphelilerin, iş insanlarına haraç vermeyenleri darp ve tehdit ettiği, işyerlerini kurşunladığı, performanslarını artırmak için haksız menfaat sağladığı ve yağma yoluyla insanların taşınmazlarını ele geçirdiği tespit edildi.

Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden R.S.P, S.D, A.T, M.A, C.B, E.G ve O.Ş çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, İ.B, A.K, V.E, M.Y, İ.Ş, S.K ve E.Y adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.