-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i KaybettiAK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Hakan Yetkin'i Kaybetti

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, köprü ve otoyollara yapılan zamların tüm ürünlerin fiyatlarını doğrudan etkilediğini belirtti. Polat, zamların şoför esnafını zor durumda bıraktığını ve bu durumun ülke genelinde ekonomik sıkıntılara yol açtığını ifade etti.

Polat, yaptığı açıklamada, iktidarın garantili müteahhitlerinin refah içinde olduğunu, ancak vatandaşların giderek daha fazla ekonomik baskı altına girdiğini vurguladı. Nakliye maliyetlerindeki artışın raf ve tezgahlardaki fiyatlara yansıdığını belirten Polat, çiftçilerin tarladaki ürünlerini satmakta zorlandığını, şoför esnafının ise mazot, köprü ve otoyol ücretleri nedeniyle taşımacılık yapamadığını dile getirdi.

Mahir Polat'ın değerlendirmesi, nakliye ve üretim zincirindeki tüm unsurları etkileyen zamların, ülke genelinde geniş bir ekonomik etkiye sahip olduğuna işaret ediyor. Polat, bu sorunların hemen çözülmesi gerektiğini belirterek, hükümeti gerekli adımları atmaya çağırdı.