-

Gözden kaçırmayın

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İncelediUlaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bursa'da TEKNOSAB Kavşağı İnşaatını İnceledi

İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Çaykara, Şehit Ersin Utlu ve Şehit Şener Gündem'in şehadetinin yıldönümünü münasebetiyle, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde mevlit töreni düzenlendi.

Tören, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında gerçekleştirildi. Şehitlerimizin aileleri, yakınları, ilçe protokolü ve vatandaşlar törene yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Kaymakamı, törende yaptığı konuşmada, şehitlerimizin vatan millet uğruna canlarını feda ettiklerini vurgulayarak, onların kahramanlıklarını unutmayacaklarını belirtti. Ayrıca, şehit ailelerine her türlü yardım ve desteklerin devam edeceğini ifade etti.

Mevlit programının ardından şehit aileleriyle bir araya gelen Kaymakam Çaykara, yakınlarıyla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Şehit ailelerine her zaman destek olacaklarının altını çizdi.

Şehit Ersin Utlu ve Şehit Şener Gündem, ulusumuzun kahraman evlatları olarak her zaman kalbimizde yaşayacaklar. Onları vatan sevgisi ve fedakarlıklarıyla anmaya devam edeceğiz.