-

Gözden kaçırmayın

Sandıklı İşik Kıraathanesi'nde muhtarlar ve ustalar bir araya geldiSandıklı İşik Kıraathanesi'nde muhtarlar ve ustalar bir araya geldi

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, bir dizi anlam dolu programla kutlanıyor. Adalar Kaymakamlığı ve Adalar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, saygı duruşu ve çelenk sunma töreni ile başladı. Törene, Adalar Kaymakamı Abdurrahman İnan, Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Heybeliada Deniz Lisesi Komutanı Deniz Albay Can Kemal Güven, Adalar İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur ile yerel muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.

Bayram kutlamaları, bando yürüyüşü ve fener alayı ile Adalar genelinde devam ediyor. Akşam saatlerinde ise etkinlikler, Büyükada'da gerçekleşecek olan gösterilerle sürecek. Adadans Grubu'nun dans gösterisi, Adalar Gençlik Orkestrası'nın ve sanatçı Nurcan Başpınar’ın konserinin ardından DJ Suat Ateşdağlı’nın performansı ile bayram coşkusu zirveye ulaşacak.

Bu yılki kutlamalar, bölgedeki toplulukların bir araya gelerek Zafer Bayramı'nın anlamını vurgulaması açısından büyük önem taşıyor.