Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Sevilen Doktor Hikmet Seyman'ı Kaybettik

 

Zübeyde Hanım Doğumevi'nin eski başhekimlerinden, Afyonkarahisar'da uzun yıllardır çocuk doktoru olarak görev yapmış olan ve halk arasında derin bir sevgiyle anılan Sandıklı'lı Uzman Doktor Hikmet Seyman, 70 yaşında hayata gözlerini yumdu. Seyman'ın vefatı, onu seven ve hizmetlerine tanıklık etmiş sayısız insanı derin bir üzüntüye boğdu. Seyman, meslek hayatı boyunca yüzlerce çocuğu sağlığına kavuşturarak, birçok ailenin takdir ve şükranını kazanmıştır.Yakınları ve sevenleri tarafından paylaşılan bilgiye göre, Seyman'ın cenazesi 2 Eylül Pazartesi günü öğle namazını müteakip, doğup büyüdüğü yer olan Sandıklı ilçesinde toprağa verilecek. Hem mesleğindeki başarıları hem de sıcak kişiliği ile tanınan Doktor Seyman, ardında hüzünlü bir boşluk bırakarak huzura ulaştı.

Rahmetli Dr. Seyman  Halk bankası eski yöneti lerinden Ayşe Gğnay'ın kardeşi ve Afyonkarahisar'da Devlet Hastanesi nde uzun yıllar çalışmış olan Ahmet Günay'ın eniştesiydi.