-

Gözden kaçırmayın

Bayat Belediyesi Yolcu Taşımacılığında Yenilik YapıyorBayat Belediyesi Yolcu Taşımacılığında Yenilik Yapıyor

Adalar Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantılarının ilk oturumunu Sedef Adası’nda gerçekleştirdi. Toplantıya halkın yoğun ilgisi dikkat çekti.

Meclis açılışında konuşan Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Büyükada’daki yangın olayını anarak başladı. Başkan Akpolat, “Yüreğimizi ağzımıza getiren bir yangın yaşadık. İBB İtfaiye teşkilatına, üstün gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Ülkemizdeki yangınlarda etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Ayrıca, Belediye Başkanı Akpolat, Ağustos ayı içerisinde Adalar’ı ilk kez Halk Ekmek ile buluşturduklarını ve Adalar Belediyesi'nin Mobil Uygulamasını hayata geçirdiklerini belirtti. Eğitim dönemi için öğrencilere kırtasiye yardımı, ücretsiz servis ve beslenme destekleri sunacaklarını açıkladı.

Toplantıda ayrıca, Adalar Belediyesi Meclis Üyesi Nesimi Aday tarafından sunulan bir önerge, komisyonlar aracılığıyla halkın rızasıyla bir ziyaretçi planlamasının yapılmasını öngördü. Bu önerge, oy birliğiyle gündeme alındı.

Meclis gündeminin değerlendirilmesinin ardından, katılımcılar ise İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yetkililerine yönelik sorularını Başkan Akpolat’a iletti.