-

Gözden kaçırmayın

Ankara'da Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Coşkuyla GerçekleştiAnkara'da Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Coşkuyla Gerçekleşti

Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı, yeni sezon öncesi sağlık kontrollerinden geçti. Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan takım, sağlık taramaları ve performans testleri için Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Spor Hekimliği Anabilim Dalı Uygulama Merkezi'ni tercih etti. Sağlık kontrolleri, Dr. Buse Ataoğlu ve Diyetisyen Adile Şahin tarafından gerçekleştirildi.

Muayeneler sırasında göz, ortopedi, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, kulak-burun-boğaz ve dahiliye alanları incelendi. Ayrıca, radyoloji, EKG, EKO, EFOR testleri ve kan ile idrar tetkikleri yapıldı.

Takım oyuncularının fiziksel yeteneklerinin değerlendirildiği performans testlerinde esneklik, dinamik denge, patlayıcı kuvvet, hamstring kuvveti ve maksimum aerobik hız ölçüldü. Bu süreç, yeni sezona hazırlık aşamasında oyuncuların sağlık durumunu ve performans seviyelerini belirlemek amacıyla gerçekleştirildi.

Haber kaynağı: Gençlerbirliği Spor Kulübü.