-

Gözden kaçırmayın

Beypazarı Ticaret Odası, TUGA Hukuk Bürosu'ndan Ziyaretçilere Teşekkür EttiBeypazarı Ticaret Odası, TUGA Hukuk Bürosu'ndan Ziyaretçilere Teşekkür Etti

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Eyüp Batal, 2023 Orta Vadeli Programı'nın (OVP) açıklandığı toplantıda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a teşekkür etti. Batal, yaptığı açıklamada, bakanın sektörle ilgili umut verici ifadelerinin kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Batal, uzun süre gündemde kalan "uzun izin süreçlerinin kısaltılması" konusunun yakın zamanda Meclis gündemine geleceğinin duyulmasının sevindirici olduğunu kaydetti. Madencilik sektörü olarak ülke ekonomisi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Batal, üretim ve ihracatta ivme sağlamak için hızlı adımlar atılmasının önemine dikkat çekti.

Bu nedenle Bakan Bayraktar’ın açıklamalarının madencilik yatırımlarının artırılmasına ve ülke ekonomisine katkı sağlamasına yönelik umutlarını pekiştirdiğini ifade eden Batal, madencilik sektörüne verdikleri destek için bakanına teşekkür etti.