-

Gözden kaçırmayın

Bursa Valisi Erol Ayyıldız, İl Jandarma Komutanlığı'nı Ziyaret EttiBursa Valisi Erol Ayyıldız, İl Jandarma Komutanlığı'nı Ziyaret Etti

İlçemiz Kaymakamı Sayın Murat Bulacak başkanlığında, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının başlayacak olması nedeniyle güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakamlığımız toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşan eğitim ve öğretim yılında eğitim kurumlarımız tarafından sağlıklı ve güvenli bir eğitim sezonu geçirmek amacıyla; İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından eğitim kurumlarının güvenliği konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Toplantıya İlçemiz Kaymakamı Sayın Murat Bulacak, İlçe Emniyet Müdür V. İhsan Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Gökşen, Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Barkın Yıldırım, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ömer Faruk Bilgiç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç, İlçe Müftüsü Selami Bayrakçi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İrfan Aytekin, Polatlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Karahalil ve İlçe Yazı İşleri Müdür V. Cem Bilge ve ilgili yetkililer katıldı.

Toplantıda Kaymakam Murat Bulacak, "2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının ülkemize, gençlerimize, yavrularımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Öğrencilerimizin eğitim ve öğretim göreceği eğitim kurumlarımıza velilerin gözü arkada kalmadan sağlıklı bir şekilde gidip gelmeleri için her kurum kendi sorumluluk ve yetki alanında tedbirlerini alıp uygulayacaklardır. Bugünkü toplantımızda alınan tedbirleri ve yapılan çalışmaları tekrar gözden geçirdik ve kurumlar arasındaki koordinasyonun en üst düzeyde sağlanması için gerekli tüm çalışmalarımızı yaparak gerekli kararları aldık. İlçemizde yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimizin güvenliği ile ilgili her türlü tedbirleri almaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. Görüş ve önerilerin ardından toplantı sona erdi.