-

Gözden kaçırmayın

Genç Aşçılar - Geleceğim Mutfağım Projesi İle İlgili Bilgilendirme ZiyaretiGenç Aşçılar - Geleceğim Mutfağım Projesi İle İlgili Bilgilendirme Ziyareti

İlçemizde Atatürk İlkokulu bahçesinde, Kaymakamımız Sayın Vedat YILMAZ, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sezai TOLUNAY, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Nurettin GÜNER, Jandarma Komutanı Oğuzhan YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem USLU, kurum müdürleri, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımıyla İlköğretim haftası kutlama programı düzenlendi.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem USLU'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerin şiir okuması ve ront gösterileri ile program devam etti. Kaymakamımız Sayın Vedat YILMAZ, geçen eğitim-öğretim yılını başarılarla bitirdiklerini belirterek, "Bu anlamda tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının da hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Kaymakamımız Sayın Vedat YILMAZ ders zilini çalmasının ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sezai TOLUNAY, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Nurettin GÜNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem USLU ile beraber 1. sınıfları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.