-

Gözden kaçırmayın

Genç Aşçılar - Geleceğim Mutfağım Projesi İle İlgili Bilgilendirme ZiyaretiGenç Aşçılar - Geleceğim Mutfağım Projesi İle İlgili Bilgilendirme Ziyareti

5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu'na göre verilen koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi, kadına şiddeti önlemeye yönelik hükümler içeren 6284 Sayılı Kanun kapsamında ve uyuşturucuyla mücadele amacıyla kurulan İlçe Koordinasyonlarının çalışma, usul ve esasları yönergesi gereğince Kaymakamımız Sayın Vedat YILMAZ başkanlığında toplantı yapıldı.

Toplantıya; Kaymakamımız Vedat YILMAZ'ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin GÜNER, Belediye Başkan Yardımcısı Sezai TOLUNAY, Jandarma Komutanı Oğuzhan YILMAZ, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet EMRECAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem USLU, İlçe Sağlık Müdürü A. Dr. Hasan BAŞKAYA, İlçe Müftü V. Bilal PARLAK, İlçe SYDV Müdürü Alaattin BİÇEN, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bahar YİĞİTTEKİN katıldılar.

5395 Sayılı Kanun gereği Çocuk Koruma İlçe Koordinasyon Kurul Toplantısında yetim, korunma ihtiyacı olan çocukların korunması, haklarının ve esenliklerinin güvence altına alınması, refahlarının yükseltilmesi, ihmal ve istismarlarının önlenmesi ve çocuk ve ailelerine yönelik hizmet veren kamu kurumları ile koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda alınan kararların uygulanması değerlendirildi.