-

Gözden kaçırmayın

Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve MHP Milletvekilleri İzmir’de ToplandıCumhurbaşkanı Yardımcısı ve MHP Milletvekilleri İzmir’de Toplandı

Bir nişan cemiyetinde bir araya gelen aileler, genç çift Ahsen ve Talha'nın evlilik yolundaki ilk adımlarına tanıklık etti. Katılanlar, bu özel günde gençlerin mutluluğunu paylaştı ve ailenin geleceği için iyi dileklerde bulundu. Kutlamada, çiftin aileleri de gençlerin bu mutlu anını birlikte yaşamanın sevincini paylaştı.

Bursa'da gerçekleşen bu geleneksel etkinlik, sosyal bağların güçlenmesine ve yeni başlangıçların coşkusuna vesile oldu. Ahmet Sert ve Levent Ekmekçi'nin çocukları olan Ahsen ve Talha, katılan misafirlerden büyük destek ve tebrik aldı. Unutulmaz anlar ile dolu olan bu gün, dostlukların pekiştiği ve sevgi dolu dileklerin iletildiği bir atmosferde gerçekleşti.

Nişan merasimi, gençlerin aileleri ve dostları tarafından daha sonra düzenlenecek düğün organizasyonunun başlangıcını müjdeledi. Tüm katılımcılar, çiftin mutlu bir gelecek inşa etmesi için en iyi dileklerini sundu.