-

Gözden kaçırmayın

Birleşmiş Milletler Gelecek Zirvesi'nde Kadın ve Çocukların Acılarına Dikkat ÇekildiBirleşmiş Milletler Gelecek Zirvesi'nde Kadın ve Çocukların Acılarına Dikkat Çekildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gamze Tascıer, parti meclisi üyesi Saniye Barut ve Gölbaşı ilçe başkanı Nazım Sağlam, yerel yönetimle dayanışma sağlamak amacıyla Belediye Başkanı Yakup Odabaş'ı ziyaret etti.

Ziyaret, partinin yerel yönetimler ile ilişkilerinin güçlendirilmesi ve belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sunma hedefi doğrultusunda gerçekleştirildi. Ziyaretin amacı, Gölbaşı’ndaki sorunlar hakkında bilgi almak ve çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulunmak olarak belirlendi.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, yerel yönetimle iş birliğinin önemine vurgu yapılarak, destek ve katkıları için Belediye Başkanı Yakup Odabaş’a teşekkür edildi. Bu ziyaretin, halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir yönetim anlayışı ile hareket etme kararlılığını pekiştirdiği belirtildi.