-

Gözden kaçırmayın

Kansere Karşı Birlikte Daha Güçlüyüz: Neslican Tay'ı Anma EtkinliğiKansere Karşı Birlikte Daha Güçlüyüz: Neslican Tay'ı Anma Etkinliği

Tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum.

Vatan ve millet için kahramanca mücadele eden gazilerimize minnettarız. Fedakarlıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizler, milletimizin bağımsızlığı ve güvenliği için göğsünüzü siper eden cesur kahramanlarsınız. Sizler, tarihimizin gurur kaynağısınız.

Bu anlamlı günde, ebediyete intikal eden gazilerimize rahmet diliyoruz. Onların mücadeleleri ve özverileri asla unutulmayacak. Aydınlık geleceğimiz için canlarını feda eden bu kahramanların hatırası her zaman yaşayacak.

Hayatta kalan gazilerimize ise sağlık ve uzun ömür diliyoruz. Sizler, bizlere cesaret aşılayan ve örnek olan insanlarsınız. Sizlerin varlığı, milletimizin azim ve kararlılığının bir simgesidir. Sizlere minnettarız ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.

Gaziler Günü, her yıl ülke genelinde coşkuyla kutlanıyor. Bu özel gün, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinde yer alan gazilerin özveri ve cesaretlerini anmak için önemlidir. Bu gün, bizlere geçmişimizi hatırlatırken, geleceğe umutla bakma motivasyonu verir.

Vatan topraklarının her köşesinde kendini feda etmekten çekinmeyen gazilerimize olan borcumuz hiç bitmeyecek. Sizler, ülkemizin güvenliği ve huzuru için her daim canını ortaya koymuş, kahramanlık destanları yazmış insanlarsınız. Sizleri minnetle anıyor ve her zaman şükranla hatırlıyoruz.

Bir kez daha tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.